Påskekursus

Egemose Centret påskekursus 2022

Da vi stadig har ledigpladser har vi valgt at rykke sidste tilmelding! så i kan stadig nå det!

Prøv din fremtid

Der er mange mange ting man kan bruge sit voksenliv på. Skal man være maler? eller læge? eller måske smed? og hvordan i alverden skal man overhovedet vælge hvis ikke man kan prøve det først?

Teamet på Egemose Centret kan endelig invitere til påskekursus igen, og i år tilbyder vi muligheden for at komme og møde sin fremtid, prøve grænser af, prøve nye ting, måske komme hjem med nye venner, og lære en ting eller to om sig selv og ikke mindst hinanden som patrulje. I kan se frem til sjove aktiviteter, udfordringer og ikke mindst et engageret team klar til at give jer den bedste påske.

Praktiske informationer

Aldersgruppe

Kurset på Egemose Centret er for tropsspejdere med 4-8 spejdere pr. patrulje. Alle i patruljen skal være fyldt 12 år inden kursusstart. Vi har plads til 24 patruljer, hvor vi fordeler pladserne efter først til mølle princippet. Desuden skal det understreges at der ved afbud senere end en måned før kursusstart ikke vil ske en refusion af deltagelsesgebyret.

Kursussted:

Egemose Centret
Egemosevej 9, Ganløse
3660 Stenløse.

Kursustidspunkt:

Start: Torsdag d. 14. April kl. 11.00
Slut: Mandag d. 18. April kl. 13.00

Kursusgebyr:

720 kr. pr. spejder. Prisen inkluderer mad fra torsdag aften til og med frokost mandag, samt overnatning og aktiviteter.

Tilmelding:

Tilmeldingen foregår ved at sende en mail til paaskekursus.egemosen@gmail.com med følgende oplysninger:

Gruppenavn
Patruljenavn
Antal deltagere i patruljen
Email på kontaktperson
Telefonnr. på kontaktperson
Fulde navn og alder på alle deltagere i patruljen
Allergier eller andre særlige behov, der skal tages hensyn til

Når dette er modtaget, vil I få tilsendt en ny mail med reg. nr. og konto nr., hvor kursusgebyret skal overføres til (720kr. pr. spejder). Patruljen er først tilmeldt, når vi har modtaget betalingen.
I vil Ca. 2 – 3 uger inden kursusstart få tilsendt et deltagerbrev pr mail, hvor der er yderligere informationer til spejderne.

OBS: Pengene vil ikke blive tilbagebetalt i tilfælde af afbud, hvis der er mindre end en måned til kursusstart, som skrevet tidligere i denne invitation.

Sidste tilmelding d. 30 Marts

Spørgsmål:

Skriv til paaskekursus.egemosen@gmail.com

En lille video om hvad påskekursus på egemosen er

https://youtu.be/gW8Hq-5O3hU

Venlig hilsen Katrine, Mette, Iben og Theis
-Lejrledere på Påskekursus 2022

Filer: