Egemose Festival - Seniortræf 2022

ec_festival2

𝗠𝗲𝗴𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗿𝗲 𝗲𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝗶𝗸
Egemose Festival er mere end musik, kunst, mad og fester. Meget mere. Det er 3 dages fejring af fællesskab og mangfoldighed, som vi får til at leve hele året med vedligeholdelse af Egemose centret og vores mange frivillige, som hjælper os med at arbejde for mere spejder i verden.
𝗜𝗻𝘁𝗲𝘁 𝗯𝗹𝗶𝘃𝗲𝗿 𝘀𝗼𝗺 𝗱𝗲𝘁 𝗽𝗹𝗲𝗷𝗲𝗿
For jer der har været på seniortræf på Egemosen før, kan i godt skrue op for forventningerne. Vi har smidt den gamle opskrift ud med corona restriktionerne og i stedet fokuseret på den gode oplevelse. Og til jer der ikke har været med før: glæd jer!
𝗧𝗵𝗲 𝗬𝗲𝗹𝗹𝗼𝘄 𝗙𝗲𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴
Festivallen startede som en god idé under seniortræf 2018. Siden har mange spejdere brygget på idéen, og vi har lavet field research på mushpits, ølbowling, short-shorts og gummistøvler. Endelig kan vi få realiseret drømmen om det vildeste seniortræf og at give jer chancen for at opleve The Yellow Feeling.

Tilmelding
Bestil billetter ved at skrive hold/klan navn og antal deltagere (mindst 3) til : seniortraef.egemosen@gmail.com
Prisen er 350 kr pr. person.

Hvad er seniortræf?
Seniortræf er et årligt tilbagevendende arragement på Egemose Centret, hvor klaner dyster mod hinanden i forskellige aktiviter! Disse aktivitere varrigere fra år til år, men prøver altid at ramme bredt. Ud over aktivitertne er der oftest også en foropgave som vil blive vurderet. Udklædning kan også spille en rolle i hele dysten.
Og skulle man være så god at være den klan der klare sig bedst i løbet af hele weekenden og løber man med sejren og får lov at tage vandretrofæet med sig hjem.

Tilmeldingsinfo kommer
Vi ses 4.-6. November!

Følg også med på facebook!
https://www.facebook.com/events/486233426646266

Filer: